Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 22 Januari 2011

sekolah ganti

Hari ni sekolah ganti utk CNY... masih lagi di sekolah... habis mengajar sambung lak ngn meeting.... so sampai kol 2.30 ptg... Aduyai....

Ingatkan aku jer yg kena ganti... tapi tadika Hazim pun sama... terkejut gak mula2 sbb kalau thn lepas taski yg dulu tak pernah ganti pun... tadika yg ni wat jadual sama cam sekolah... ada 2 kali ganti utk CNY tahun ni... huhu

2 ulasan:

ejaescobart berkata...

skolah aku tak ganti.. sebab suma cikgu2 Melayu..

shila berkata...

sekolah aku pun semua cikgu2 melayu... budak2 pun tak der yg sambut tapi sbb sek kat bandar kan... takut parent komen nanti kalau sekolah aku jer yg tak cuti... kata GB lah... huhu

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~