Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 4 Januari 2011

sepi jer

dah 2 hari tak sempat nak update entry baru... sepi jer rumah aku ni.... kalau ada yg datang pun boleh kira...maklumlah biasanya dah sebulan kat rumah... bila dah mula sekolah.. nak adjust balik masa... huhu

hari Isnin my hubby ambil cuti cz nak renewkan licene n roadtax kete yg lagi satu.... Almaklumlah kete dah lebih 15thn... susahnya nak renew... ada syrkt insuran yg x nak cover pun... last2 dapat gak... toatal semua RM300++... Syukur lah tak mahal sangat sebab ada kwn my hubby kena byr RM900++.... So bila my hubby guna kete... aku automatiknya di hantar dan diambil... tunggu2 kol 4p.m... baru balik dari sekolah... dah lah x mkn lagi.... perut memeng pedih...huhu

Balik terus ke Sedap Corner Giant Nusa Bestari berdua2an... mengisi perut....Alhamdulillah... Malam sbk ngn buku rekod n segala.... tak dapat nak update.... blogwalking pun masa kat sekolah sambil tunggu my hubby ambik... penatnya hari pertama mengajar semula...

petang tadi pun sama.... balik jer.... My hubby ajak Balik rumah MIL.... Kalau dah p sana... ptg sesangatlah baru blk rumah... So tak lah aku update entry lagi.... dengan Hazmi yg mkn nak melekat jer ngn aku...iisskkk... Nasib baik my hubby tolong jagakan... dapat gak siapkan buku rekod utk esok...

Badan pun dah mula rasa tak sedap... berjangkit dari my hubby lah ni... Aduyai nak stop dulu... Makan ubat n tido...


P/S>> My hubby MC cz demam n batuk2...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~