Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 25 Januari 2011

Servis kete

hari ni my hubby hantar n ambik p sekolah... sebabnya nak servis kete... kalau harap aku??? hehehhe tau bawa jer, yg lain tu memang malas.... huhu

naper nak servis??? sebabnya.... nak balik Kedah Chinese New Year nanti... plan memula nak konvoi ngn my sis yg kat Kulai tu pada 29hb (Sabtu)... tapi my school ada lak aktiviti utk cikgu2 thn 6 ngn parent murid2 UPSR tahun ni... so terpaksa menghadirkan diri... jadinya budget dalam kol 10 pagi baru nak gerak balik Kedah.. yeay..yeay... macam2 plan nak wat kat sana nanti... ada big event kat kampung... nanti dah berlangsung event tu gambar2 akan menyusul...hehehe

dan kebiasaanya my hubby akan beli sendiri barang2 yg perlu... bawa p kedai... just bayar upah servis jer...  lebih murah.... tapi dalam murah pun hampir2 RM 200 gak... huhuhu

dan my hubby sangat2 suka guna minyak ni bila servis kete.... memang betul membantu menjaga enjin... sebabnya ada org kat kedai servis tadi ada bertanya naper enjin kete ni senyap jer... tapi mekanik tu pun tak tau nak jawap per... Tapi my hubby rasa sebab minyak ni kot...

ni lah gambar minyak tuh.... Castrol Magnatec

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~