Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 23 Februari 2011

Hazim Ikhwan gunting rambut lagi

Assalamualaikum...
dah lama tak der n3 bujang2...
Jadinya nak bercerita sal Hazim n Hazmi lah...
Rambut depa tu dah panjang.... tak kemas pun...
jadinya petang semalam decide potong kan jer lah...
p kedai yg biasa p tu... tukang gunting nyer lak tak de...
Yang ada tu gunting nya tak cantik...

Makanya... p jer lah kedai India... My hubby pernah bawa bujang2 ni p gunting hari tu... kemas...
Both of them memang dah tak sabor...
Asal dari 2 bujang... my hubby join sekali...

Cam biasa gambar lah kan.... n3 ni versi Hazim dulu...

....Tara...
Inilah yg Hazim selalu sebut bila wat gaya cam ni..
hazmi mesti akan ikut..
Puas main2 sambil tunggu turn

Muka ceria n hepy
dapat gunting rambut...

Asal gunting rambut
mesti perasan Hensem
adik hazmi pun sama

Siap sudah...
gaya rambut baru...
tapi tak dapat nak pacak sgt..
huhu

Punya lah excited rambut baru, nak p sekolah pagi tadi pun minta wat kan rambut pacak cam ni... Semangat Hazim p sekolah pagi tadi ngn gaya baru...hahahhaha
perasaan dah besar tau... Rajin sangat bagitau mama "Hazim dah besar, dah pandai jaga diri Hazim sendiri".... iyokan jer lah... Moga jadi anak yg soleh... AMIN...



Next n3 Hazmi lak interframe....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~