Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 13 Februari 2011

.:Lepas tengok anggur, Kita p mancing laks:.

Lepas dah puas tengok anggur, plan nak p mancing laks kat area empangan Beris tu... Kata ayah dia p hari tu ada orang memancing... Best sangat kawasan nya tenang jer... Tapi jauh sket lah dari ladang anggur tu...

Empangan ni dulu kampung orang tapi kerajaan bayar lah duit n pindah kan depa semua kat kawasan perumahan baru....

Tapi kuar petang tu dah lewat.... maklumlah hari Jumaat... so bertolak lps sembahyang Jumaat lah.... Masa sampai kat kawasan tu terkejut gak... rupanya duk kat puncak Beris.... Memang cantiklah pemandangan...

Ada chalet utk family yg sukakan suasana damai n tenang.... harganya RM60 satu malam.... My hubby plan kalau balik Baling lagi, ingat nak p tido kat sana lah... leh bawa khemah n tido kat luar..

 Berkemas sebelum bertolak p tasik Beris
...Ayah...

 Baru jer sampai...
Tinjau kawasan..
Kat mana lah tempat best nak campak joran tuh

 My hero... Hazim

 Hazmi veerangan nak panjat pokok...hehe

 Hai fizi... per lagi yg dibelekkan joran tu...
Cepat letakan cacing wat umpan..heheh

 Bukan makanan tau...
Makanan utk ikan... 
Cacing 

 Orang Jb tunjuk teror

Per lah yg dibincangkan..
Tak der yg mengena ker

 Hazim Ikhwan

 Hazmi n Wan

 Mak Su n Hazmi

Disebab kan kuar rumah dah lambat so masa utk memancing ni memang lah sekejap sgt... tak der pun rasa ikan makan.. huhu..apatah lagi nak dapat ikan..

Tempat ni sgt2 best... Lain kali akan cuba datang lagi...

2 ulasan:

eLYies berkata...

wow..bestnya pi memancing..dapat banyak ikan tak??

shila berkata...

MANA ADA... TAK SAMPAI SEJAM PUN DOK SITU... DAH NAK MAGHRIB.. LEN KALI NAK P LAGI LAH

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~