Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 26 Februari 2011

Perlukah ????????????

Perlukah rasanya aku bertukar???????????
Agak2 korang aku nak tukar apa yer... 
Kerja.... 
Rumah...
Hobi....
Kasut baru.... 
Handbag baru....

Tapi semua tu rasa nya masih ok....
Kerja jadi cikgu... ngn gomen lagi... tak mungkin bertukar selagu nyawa dikandung badan...hehe
Rumah... Selagi rumah yg di beli belum siap... cam ner nak pindah...huhu
Hobi... rasa nya memang hobi tu dari kecik lagi... baca novel...hahahaha
kasut ngn handbag... semua masih ok...

So per lah yg perlu ditukar...
Line tepon aku.... ngn brdband celcom nih...
Aduyai sekarang ni makin teruk... nak update blog kalau kat rumah susahnya nak dapat line... nak terang benderang kol 2pagi dan sewaktu dgn nya... sah2 lah waktu tu aku tgh sedap tido...
jadinya kalau kat sekolah laju lah sket.... Selalunya waktu tu lah aku curi2 post n3 baru... huhu
kalau kat rumah ni kira nasib baik lah kalau dapat...

Line hnpne... lagi worst... selalu tak dengar org lain bercakap... pastu tgh2 bercakap dengar suara org lain... crosline... kadangtu suara mak tiba2 bertukar jd suara org india atau cina... tak ker pelik tuh...
My hubby ajak tukar ke Maxis... tapi ok ker??????

My sis guna maxis nampak ok jer... laju lagi... Jadi perlukah aku bertukar.... Saper2 yg nak kongsi2 pendapat or bagi idea jemput2 lah.... 




semakin bosan ngn line celcom kat area taman perling Jb.... Org celcom tak wat per2 ke hah????///

2 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

Maxis...
ambil line dengan maxis nanti dengan hubby shiela free..
berukbang ambik UNIFI kalau dah ada line..memang laju tahap gaban...hi..hi..

shila berkata...

ita >>kalau unifi tu baper bulanan... line maxis standard bulanan ok tak... memeng dah boring ngn celcom ni... cam rasa tertipu jer

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~