Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 6 Februari 2011

Syukur!! Selamat semuanya....

Dah selamat pegi n balik Kedah.... dah selamat juga big event utk my sis... majlis pertunangan n pernikahan...

Bertolak balik Kedah pada hari Isnin 31hb.... tertangguh sebab demam kan... sepanjang jalan kat negeri Johor memeng bertemankan hujan jer.... tambah2 bila dah sampai area Segamat... memang dah jadi macam lautan jer.... dah malam baru sampai Baling... Best dah selamat sampai... Home sweet home...

Malam tadi selamat sampai rumah selepas 12.5 jam perjalanan.... bergerak dari balik dari Baling kol 10pagi n selamat sampai Jb kol 11 malam tadi.... Penat sesangat.... Banyak pulak kete...  dah tu plak banyak kali lak berhenti disebabkan bujang2 n panggilan alam yg wajib...hehe

Apa2 pun bersyukur semuanya selamat.... AMIN....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~