Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 23 Februari 2011

Turn Hazmi laks..

N3 pagi tadi kan der bg tau ptg semalam p guntingkan rambut2 bujang2... So dah tunjukkan gambar2 Hazim... Sekarang turn hazmi laks... Jom layan piccas daq Jemi masa gunting rambut semalam k..

 Tunngu turn, masa ni uncle tu tengah gunting rambut org lain...
Sabo yer dak encem...

 dah tak sabo sgt dah....
kat mulut tu henti2 sebut "unting, unting"
Lagilah tak sabo bila dok tengok rambut abg hazim sedang digunting...
huhu

 Tersenyum gembira dapat gunting rambut...
Tengok tu senyum sengih jer...
Perasan hensem lah tu... hehe

 Memang respect lah bila uncle tu leh guna pisau cam ni nak kemaskan rambut dak encem nih...
kan main steady jer....

dah siap
Uncle tu siap wat rambut pacak lagi...
Sekali tengok cam dak gegurl wat tocang pun ada
hahahahha

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~