Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 5 Mac 2011

.:kalau dah petang mesti ke sini:.

Sekarang ni asal petang jer Hazmi dah sibuk minta kaki @ selipar utk kuar main... nak sebut selipar tak pandai lagi... jadinye semua dia sebut kaki... Kalau kat rumah ayah @ pengasuh helmet jadi kepala... huhu

So kalau my hubby shift malam atau pagi memang cam rutin lak bawa bujang2 ni p main kat Taman... Kat ner lagi kalau tak kat area Bukit Indah...

Petang Rabu baru ni bawa lagi depa p main kat taman yg ada kat situ... paling suka Hazmi lah w/pun mata dah ngantuk... masih segar kalau kat taman... budak2 memang cam tu kan..hehe

2, 3 kali berjalan pun jatuh... bangun lagi main lak gelongsor... last skali dah tak larat main gelongsor terus tersembam... dah benjol mulut... menagis... Tapi bila ajak balik... tak nak juga...

Berangan cam budak dah besar... asal naik buai jer minta papa ke tepi... Kang kalau jatuh lagi lah susah dik ooii... huhu

Mesti ada gambar utk diabadikan...

 bersemangat walaupun jalan pun dah melayang... 
Hazmi memang lebih lasak dari abg Hazim...

 masa ni main slide pun dah meniarap...
pusingan terakhir sebelum tersembam...
huhu
 
Hazim yg sentiasa ceria..

1 ulasan:

Idayu berkata...

haah, dulu pon aku selalu ajak dada pgi tmn ptg2....sonok jugak.

ank2 mmg sokmo gitu, suma nk buat sndri

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~