Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 25 Mac 2011

nak update story tapi....

plan nak update blog ngn gambar2 majlis kat kedah... punya lah semangat tapi....
bila nak upload gambar... dah tak boleh.... space kat blogspot dah penuh...huhuhu

so pernah baca kes cam ni kat blog org lain.... kata ada yg tambah author... dah try tapi tak best lah... pastu try tanya kat adik.... dia bg solution simpan gambar kat photobucket... pastu add gambar dari link kat photobucket tu...

tapi ada masalah lagi... bila nak daftar kat photobucket tu.... code yg dia soh masukkan asyik tak der jer.... tak dapat lah nak mendaftar.... bengang seh...

So nak update story mory asyik tertangguh jer....

any solutian.... der saper2yg ada idea leh lah kongsi yer kawan2....

harap2 dapatlah bantuan dari kawan2 k....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~