Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 27 April 2011

Bila dah balik rumah.... Gini lah gaya Hazmi...

Hobby Hazmi sekarang.... mesti nak panjat meja TV.... pastu menjeritlah abg Hazim.... "adik, jgn tutup TV"...
Yg poning mama lah juga dok melayan korang bergaduh.... Adik nya lagi lasak n garang dari abg....
Jom tengok gelagat Hazmi bila memanjat....

 Kan main suka lagi...
bersantai dia dok kat atas tuh..
hehe

 masih cuba nak wat Peace...
tak menjadi lagi...
huhuhu

 nak juga dia tgk kartun...
kalau kat bawah kan senang nak tengok...
rasanya makin lama makin senget meja tu...
Hazmi pijak n panjat...
huhuhu

 kan main senang hati dia dapat tutup tv tu...
dapat lak dia cari button nak tutup tv...
mama sendiri kalau tutup guna remote jer....

## jgn lah kamu jatuh sudah.... kalau nak turun pandai lak dia jerit panggil mama..........

2 ulasan:

eLYies berkata...

hahahaha..sungguh CUTE!!! dok landing kat situ..kita tempat dia lepak la tu ye kak shila!

shila berkata...

meamng dok situ lah tiap2 hari.... puas abg angkat turun naik smula... jerit minta akak turun kan, pastu naik lagi... sampai lah dia penat...hahha

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~