Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 8 April 2011

ganti lagi....

Esok ada sekolah ganti.... ganti utk cuti Depavali 24/10 nanti.... kadang2 hati ni rasa cam M tu tebal jer nak ngajar esok... nak rehat kat rumah hujung minggu...

ni lah kan manusia... yg asyik tak puas jer ngn apa yg ada... Cikgu pun manusiakan... ada masa, ada gak rasa cam tukan... tambah2 bila badan rasa penat...huhuhu

per2 pun selamat mengganti utk cikgu2 n juga murid...




layan maharaja lawak n selang seli gak ngn siaran KBS...


ZZZZZZZZZZZZZZZ

2 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

masa zaman kita sekolah dulu jarang sangatkan sekolah ganti ni....sekarang kerap banget ek...

shila berkata...

memang byk ganti lah sekarang ita... ni pun cikgu2 sek dah tolak tak nak ganti utk depavali byk sgt.... cukup lah ganti hari isnin jer... jadinya cuti depavali nanti 3 hari jer... khamis dah sek smula...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~