Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 7 April 2011

hepy 23th besday my 2nd sis

2hb april 2011.... besday my 3rd sis.....

Kebetulan masa ni dia ada kat rumah.... saja datang lepak2 kat JB lepas berpenat lelah menguruskan majlis kawen my sis.... Al maklum lah diakan org kuat.... wedding planner, make up, hantaran boleh dikatakan dia yg uruskan semua..... so ni lah masa utk dia berehat sambil tunggu tawaran keje dari Petronas....doa2 ada rezeki di situ....

So plan lah ngn my sis yg kat Kulai tu nak wat suprise lah kononya kat my nd sis.... plan mkn2 kat hutan bandar... n celebrate lah sket ngn kek... tapi disebab kan instinct my sis ni kuat, dah terkantoi.... org yg nak wat suprise lagi over excited dr besday girl.... huhuhuhu

Sebabnya kakak nya yg sulung ni jarang sms.... tetiba hari tu rjn nye sms.... jadi my sis dah dpt agak, maybe akan ada suprise.... cuma dia tak sangka lah ada kek sekali... ingatkan mkn2 jer...

Anyway.... hepy besday.... moga panjang umur, murah rezeki, sihat2 selalu, cepat dapat offer keje n dipermudahkan segala urusan oleh NYA.... AMIN...

gambar semestinya utk diabadikan....
Blueberry Cheese Cake

Hepy time....

ni jer lah adik beradik yg ada
luv both of u so much!!!!!

walaupun suprise tak baper nak menjadi, yg penting ada org terharu gak kan....hehehe
terima kasih utk semua.... Luv u all..... Muuaahhh....

1 ulasan:

.::fIsYa::. berkata...

im ur second sis la..hihi..kak kan ade dua sis jek..tamo la mention2 petronas tu..bukan tentu dpt lagi..huhu..neway,thanks for da supriseee!

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~