Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 12 April 2011

lama gak tak update story kat sini.... buka blog hari2 tapi dok ngadap dashboard baca citer2 org jer.... cam malas jer semenjak dua menjak ni.... ngadap2 baca blog mamaliena tu wajib cz suka baca keletah dak arif n citer2 dr mamaliena.... bila lah gamaknya aku nak rajin wat citer cam tu....huhuhu

kalau nak dibiarkan bersawang... dah byk sgt dah ada kat blog aku ni.... sometimes rasa cam dah buhsan ngn blog sendiri (bulih gitu)... hari2 balik sekolah aku dok ngadap citer "Marimar"... betul2 rehat, malas nak wat per2 pun even nak menanda buku... Awat jadi malas cam ni ntah... 

Haiii.... ada sesuatu yg mengganggu.... Hormon tak betul ker... iisskkk... pelik memikirkannya.... rasa nya dari awal tahun 2011 ni sampai sekarang mood aku makin merundum... nasib baik kejer yg perlu aku hntar biasanya aku masih dapat tunaikan mengikut ketetapan tarikh.... tapi cam rasa byk yg bertangguh... nak jadi apa lah kamu ini?????????????

Cepat2 bangun.... cepat2 sedar diri... perbaiki diri... Rajin... rajin.... rajin... datanglah kamu... menjelmalah kamu.... i need u.....


chow dulu ada kelas nanti.... see u next time....

1 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

betul tu shila..kadang-kadangkan...penyakit M kita sangat2 besarkan..kadang2 membuak2 nak buat itu ini lepas tu hampehhh...he..he,,

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~