Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 10 Mei 2011

behati-hati ngn mesej yg kita dapat

Sekarang ni kan.... banyak sangat mesej2 yg kita dapat kat Hp kita kan... tapi bukan la mesej yg gitu2... tak mo... tak mo... jgn meyimpang....hehe

Ni sal mesej yg tulis RM0.00... pastu dia bgtau lah yg  mms kita dah tamat tempoh dan sebagainya... kalau nak aktif smula kena reply mesej tu cthnya hantar kat 33228... nombor yg 5 angka ni dan seangkatan dgn nya...

Memang kena berhati2 sgt.. sebabnya my hubby dah terkena... ingatkan mesej tu dari Celcom sebab msg tu bgtau perkhidmatan mms dah tamat... tak terfikir lak masa tu kalau celcom selalu msg dia memang tertera Celcom....

So... my hubby pun sen lah on.... tup2... dapat bil baru ni... Hambek ko... rupanya bila my hubby on jer mesej terus masuk bil RM4.00 sehari... tapi ada gak yg dia ambil 2 kali... pg n mlm... sampaikan masa bil sampai memang terkejut lah... sbb mesej ni aje RM94.00..........

memang terkena n tertipu lah... memang pandai org yg wat duit cam ni.... sekrg ni my hubby terima macam mesej yg seangkatan camtu... cukup sekali terkena, kena beringat selalu... saper2 yg selalu dpt mesej cam ni... berhati2...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~