Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 22 Mei 2011

Besday Hazmi 2 Tahun

As Salam.............
Ikut perancangan bila my hubby balik dari keje hari Sabtu.... plan nak celebrate besday Hazmi kat rumah Mak Nab @ Pengasuh nya.... lagipun masa ambil petang Jumaat dah inform Mak Nab hari Sabtu lepas Asar nak minta Ayah Razak bacakan doa utk Besday Hazmi...

So dalam kol 4.45p.m.... baru kuar dari rumah... Tempat utama nak pegi mestilah Season kat Perling Mall... Nak beli kek... memang tak tempah, just beli apa yg ada.... lagipun nak wat ala kadar janji ada doa yg baik2 utk Hazmi.... Jadinya pilih Cheese Cake...

Pastu terus keKFC Tampoi utama utk beli KFC sket.... so terus ke rumah Mak Nab....

Sampai jer.... aku agak terkejut sebabnya naper ada org lain nih... siap ada budak jiran sblh rumah Mak Nab bawa present.... aduyai aku tak sediakan per2 pun utk bg pada budak2 sbb memang aku tak tau langsung... lastly aku yg disuprisekan oleh Mak Nab....  Terima kasih banyak2 sediakan makanan n jamuan utk Hazmi...

Jadinya adalah tetamu yg dah Mak nab jemput.... siap masak2 lagi utk besday Hazmi... Siap ada mee n bihun soto, laksa johor, sandwich, jemput2 udang.... Masakan Mak Nab n kakak Hazmi yg superb... Memang sgt2 terkejut... Hazmi plak sgt2 gumbira.... Murah rezeki Hazmi.... Amin...

Jom layan gambar...

 Cheese cake utk Hazmi... 
Belated birthday utk papa...
Syer sama2 yer..

 sangat2 suka bila dapat tiup lilin... 
Belum sempat nak letak kek...
Hazmi dah siap tiup lilin...
Sudahmya nyalakan smula n nyayikan smula lagu besday...
barulah minta Hazmi tiup lagi sekali...

 Ayah Razak membacakan doa...
Terima kasih doa utk Hazmi...
Moga jadi anak yg soleh 
berjaya dunia akhirat
AMIN

 Besday Boy
Peace yg masih lagi lapan jari....
huhuhu

 1 eppy family
bila nak tambah lagi satu ni... hehe

 makanan yg dimasak oleh Mak Nab...
Suprise utk mama...
Memang tak tau sungguh2 Mak Nab nya masak2..
Plan aku cuma kek n KFC..
Sudah nya pelbagai makanan yg ada..
Syukur dgn rezeki yg diberikan..
siap dapat tapau baa balik lagi... hehe
...TERIMA KASIH...

 Soto, Laksa Johor...
was superb...
Yummy... Yummy...

Rezeki tak terduga utk Hazmi....
Terima kasih utk semua yg memberikan dan menjayakan majlis ini...


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~