Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 19 Mei 2011

Cerita Dah Basi tapi nak Story gak... Jom Main Bowling....

Cam tajuknya lah kan.... ceciter semua aktiviti utk hari guru... baru nak ceciter hari ni.... padahal aktiviti nya dah bermula pada minggu lepas....

Sabtu ( 14/5/2011) @ Skudai Parade, Skudai....
Aktiviti yg biasa kalau kat sini mesti lah Bowling.... Terbuka utk keluarga warga2 sekolah.... So my hubby yg sakit2 tgn tu joint sama.... So satu kumpulan 4 org ngn aku n Gb n GPK1...huahuahua...

Tahun lepas tak der pertandingan bowling... kalau 2 thn lepas aku lah Juara!!! hahhahaha
tapi tahun ni ke longkang sudah.... Skor hanya 76 jatuhan pin... sebabnya lepas main bowling tahun 2008, aku terus lah tak main bowling lagi sampai lah malam Sabtu tu... Rentetan ngndungkan Hazmi sampai lah Hazmi dah 2 tahun....

Kali ni my hubby lak pegang title juara ngn 146 jatuhan pin... Ok lah utk org sakit tgn...hehehhe Hadiah RM50... Jadinya terus sambung main lagi satu game... utk Hazim lak baling2 ke longkang...

Jadinya cam biasalah jom layan gambar2 yg ada...

 my group
sibuk tgk point sbbnya ke longkang aja
huhuhu

 Cikgu cikgi n family

 lane 11 sampai 20

 Penat sudah...
Makan jap

 Hazim yg bersemangat nak baling
Bola 7...
Semua gambat gegar jer...huhuhu

 Hazmi yg comey di mana-mana


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~