Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 30 Mei 2011

Cuti sekolah dah mula...Yeay...Yeay....

hari ni baru berkesempatan nak update blog .... sedangkan dah 3 hari cuti sekolah... memang plan penuh...
petang Jumaat tu dah sibuk2 cz sepupu my hubby akad nikah kol 3... so balik sekolah tu rehat2 jap terus ke sana.... lepak2 sampai kol 7p.m... penatnya badan...

Sabtu plak majlis kawen kat dewan Gelang patah.... majlis yang meriah... rupanya best gak wat majlis kat dewan ni sbb badan tak penat... dok tunggu n melayan tetamu jer... memang best borak2 sanak saudara... tak der rewang2 sbb semua dah tersedia... majlis tamat kol 5p.m.... pastu terus lepak2 kat rumah MIL... My hubby tolong sket2 kemas per2 yg patut...

Ahad... jalan kat Persada Johor... tgk2 last day for PC fair... mencari sesuatu yg baru... pengganti Acer.... bertukar menjadi Dell merah... suka sangat2.... best...best... entry ni mengguna si Dell merah...hehehe

Plan 4hb Jun majlis kawen sepupu my hubby sebelah pengantin lelaki...  tak pasti lagi dapat pergi atau tak sbb takut my hubby kena kerja... harap boleh join skali sbb 4hb tu cuti umum....

Sabtu 11hb Jun lak kenduri kawen adik my hubby yg last... memang cuti 2 minggu ni jadual penuh...
harap2 dapat gak cari masa utk jalan2 satu family... mana lah tau dapat ke Seberang Tambak.... harap2 plan menjadi...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~