Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 12 Mei 2011

Dak Comey Hazmi lagi

tadi buka akaun Fb yg dah lama tak buka.... tengok2 ada gambar dak Hazmi kat rumah pengasuh... sah2 lah kakak2nya yg masukkan gambar dia kat FB tu... dah lama tak kongsi gambar2 Hazmi...

hari nak tempek gambar2 ni jer....
ada jer tempat dia nak menyelit...hehe
 tak habis2 nak wat peace..
Kesian kamoo...
huhhu
gambar paling latest cz ambil mlm tadi... 
sbbnya bila nak tranfer gambar...
dia nmpk kamera tak hbs soh ambik gambor...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~