Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 19 Mei 2011

Hazim & Homework

Sejak Hazim masuk Tadika ni, memang homeworknya sangat2 kurang kalau nak banding ngn Taski tahun lepas... jadinya rasa cam risau pun ada bila tak der h/work... cam tak der penambahan apa2... Tapi syukur ada perubahan gak pada Hazim w/pun tak der h/work....

tapi minggu lepas... tiba2 Hazim bawa balik buku Bahasa Arab sbb ada h/work... masalah gak lah sbb w/pun aku ni cikgu tapi manalah aku faham Bahasa Arab ni... bilik2 halaman sblm tu barulah faham arahan nak kena wat pe... So ambik lah gambar masa Hazim wat h/work Bahasa Arab...

Jom tengok gaya Hazim... Memang susah Hazim nak dok kat meja bila wat h/work... suka cam ni jer... per2 pun yg penting buat n faham....





Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~