Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 5 Mei 2011

Jgn lah jual kepok lekor yg keras cam kayu....huhuhu

Ni cerita petang semalam.... on d way nak balik ptg semalam... my hubby singgah beli kepok lekor kat satu gerai ni.... sebab nya Hazim sgt suka mkn.... so my hubby beli lah dalam RM2.... agak byk jugalah dapat....

jadinya bila Hazim nak mkn.... kan main suka lah ada kepok lekor tuh.... bersorak lagi... "yey..yey... ada kepok lekor".... siap berterima kasih sbb mama belikan...



Aku ni plak tak lah terasa nak mkn.... biar jer lah Hazim mkn.... Cuba jugak lah makan satu.... sekali makan mak aiiii... liatnya... tak terpatah or terputus even gigit.... usaha punya usaha, dapat lah juga masuk mulut.... kunyah cam nak patah gigi... sakit lidah... baru leh telan.... mkn yg masuk mulut tu jer lah.... Hazim lak cuba jugak lah habis satu... akhirnya semuanya masuk tong sampah... huhuhu

nampak gaya org yg jual ni takut rugi.... dah baper kali lah dia goreng smula kepok lekor tuh.... tergamak kan peniaga ni kadang2.... tak terfikir lak org yg beli n mkn kepok lekor tuh....  huhuhu.... Amanah lah sikit bila berniaga tuh...

Frust lah Hazim tak dapat mkn.... Akhirnya tanya mama " Kepok lekor ni buat dr apa?"... Terfikir jap sah dia nak soh aku wat.... jadi jawapan yg aku bg..... "Kepok lekor ni guna ikan dan tepung.... esok mama beli kat Kipmart bagi Hazim k".... Dah janji wajib p Kipmart petang ni beli utk Hazim....

Ni lah rupa kepok lekor tuh....
nampak cantik dari luar je...
dalam kosong....
kesut....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~