Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 14 Mei 2011

....Minta maaf follower2 baru blog ini....

Nak minta maaf sgt2 kat follower2 yg baru yg follow blog ni sebab tak dapat nak follow balik.... 
Sebenarnya nak follow tapi tak dapat nak tau blog saper.... 
sebab nya ada masalah cam kat gambar bawah ni... 
Jadi minta kerjasama sapa2 yg dah follow yg saya belum follow balik 
tolong bagi URL blog masing kat komen yer....
Masalahnya follower kat blog ni hanya keluar nama je... 
nak klik pada gambar utk ke blog follower memang tak boleh....
gambar2 tak der... 
saya nak selesaikan masalah ni tapi tak pandai...
Minta sgt kerjasama andai terbaca blog ni dan pandai nak settlekan masalah ni bantu saya k....


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~