Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 20 Mei 2011

Sambutan Hari Guru n Sukaneka 2011

Lagi ceciter sal hari guru....
Yg ni memang berlaku pada hari kejadian...
tapi update story memang lambat...
Semakin malas nak buka laptop kalau kat rumah...huhuhu

Isnin 16 Mei 2011...
Hari Guru utk semua insan yg bergelar guru.... Jasamu di kenang.... Terima kasih Cikgu....

Tak ketinggalan kan, kompem lah aku pun sambut sama.... dengan baju tema batik Malaysia... Bermula ngn perarakan guru2... pastu ucapan yg wajib di baca tiap2 tahun... perutusan dari itu dan ini...hahahhah

Pastu naik stage baca ikrar wajib n lagu wajib setiap tahun "Kami Guru malaysia"... ngn lagu tema guru tahun ni.... Acara potong kek coklat yg sedap.... yummy..yummy...

Pastu ada sukaneka.... Best tahun ni tak yah tukar baju sukan... Meh kita ramai2 bersukan pakai baju formal...hahahhah

Ada 5 kumpulan.... 3 aktiviti mudah... tapi aku tak snap langsung gambar... ni pun ambil dari FB ustaz Saari... Terima kasih Ustaz....

gambar2 di hari kejadian...









Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~