Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 18 Jun 2011

~~Ke Klinik Gigi~~

2 hari misi ke klinik gigi baru tercapai hajat.... mula2 citer.... lepas settle kan bayar cukai pada hari Selasa.... terus p klinik Gigi Amim kat Tampoi Indah tapi ramai lak org... kalau nak tunngu gak kol 6p.m... baru leh jumpa Dentist... disbb kan my hubby keje kol 7p.m... cancel...

My hubby teringat lak cwgn Klinik gigi ni kat taman u.... so terus p sana... Tapi sama kes gak terus cancel lagi... sbb nya dah ada seorg tgh jumpa dentist... 2 lagi masih menunggu.... tak dapat lagi... mesti gak wat ni sbb dah lama betul tak cek gigi... rasa cam berlubang jer...

nampak lak ada satu klinik gigi yg baru sebaris ngn klinik gigi Amim tu... try lah masuk... pun Dentist tu ada appoinment ngn pesakit kol 5p.m... so semua tak dapat, plan esok lah... terfikir lak... ramai org dah senang sekrg ni kot.... semua nak p klinik swasta ...:-)

hari Rabu p awal sket kat cwgn tampoi Indah tu... puas hati sbb ada seorg sdg jumpa dentist masa tu... tunggu tak sampai 15mnts... dah dipanggil... masuk2 dua2 org... best dengar Dentist tu bercerita... sakit perut dok gelak Dentist tu bercerita cara kita gosok gigi kebykkan nya salah... dia terangkan cara gosok gigi yg betul...hehehhe....  sbb tu lah gigi kita mudah ngilu... sbb dah terhakis gusi kita... siap dia ambil cermin soh tgk gigi tau...hehe

Dentist tu syer gak yg Dentist2 memang prefer Colgate Total.... Berus gigi Memang Oral B lah... So lepas ni nak tukar guna Colgate total gak lah... tapi terpulang lah kan... masing2 citarasa... Syukur Alhamdulillah semua ok... tak der yg berlubang... tgk gigi kata nya lagi sethn br datang balik kalau tak der masalah per2...
~~~Jom sama2 kita gosok gigi ngn cara yg betul yer~~~

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~