Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 6 Jun 2011

Mandi Manda @Wetworld Batu Pahat

Memang dah plan alang2 p mkn kenduri kat Batu Pahat nak terus p Wetworld Batu Pahat.... lagipun cuti sekolah 2 mggu takkan tak bawa budak2 ni p jenjalan... so curi2 masa lah sket... kalau semata2 nak p mungkin tidak.... dalam kol 4 p.m... baru gerak dr rumah pengantin....

Sebenarnya dah lama tau tempat ni... tapi masa tu tgk dr luar jer cam tak cantik... terus assume tak ok... Rupanya br tau tempat tu ok... Rugi rasa sbb masa dok mktb setahun pd 2007 tu tak pernah nak cuba masuk... kalau tak dr dulu lagu Hazim mesti selalu mandi2 kat sini kan... huhuhu...

masa sampai tu byk gak kete... sah lah sbb cuti sekolah... ada kawasan utk kanak2 n org dewasa... tapi pilih utk main kat wave pool jer... tambah lagi my hubby yg join mandi n jaga Hazim n Hazmi... mama.... pantau dr jauh jer sbb tak bawa baju utk mandi... siap ayu berbaju kurung p kenduri kawen.... hahahha

So layan gambar yg wajib tempek2 kat sini....






 Puas ajak balik, Hazmi ajak main lagi....

Budak dah 2 jam main air...
tapi
nangis2 tak nak balik...


memang best lah hari ni.... Hazim sampai puas dok ajak datang lagi.... Wetworld ni tutup kol 7p.m... so dalam 6.30p.m... gerak balik JB.... jalan jam... kol8.30p.m... selamat sampai rumah...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~