Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 14 Julai 2011

~~Budak Lasak Bila Demam~~

Semalam  my hubby cuti coz bawa Hazmi p klinik... Masa ambil Hazmi dari rumah pengasuh petang Selasa badannya dah dedar... So terus bagi ubat... Malamnya memang flat lah... dah lama rasanya Hazmi tak demam...

Dah mkn ubat.... letak cool fever.... terus tidur....
pagi Rabu my hubby bawa p klinik doktor bg tau Hazmi pun ada semput...huhu
 lasak n ceria selalu kalau tak demam.... 
makin byk keletah yg buat mama n papanya geram jer...

 Abg Hazim melekat ngn Psp jer,,,, Tekun lagi....

4 ulasan:

Nurfarahana Abdul Aziz berkata...

aloo~~ comel je demam..:)

dinor's family berkata...

cepat sembuh ye hazmi....

shila berkata...

Dinor>> terima kasih doakan hazmi cepat sembuh... sayang nya hazmi demam semula ptg Isnin lepas... harap2 sembuh cepat2... kesian tengok kalau budak2 demam...

shila berkata...

Nurfarahana >>> salam kenal... hazmi sokmo comey... hehe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~