Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 29 Julai 2011

Cuti 4 hari... yay... yay!!!!

rentetan entry semalam.... lepas jer publish entry tuh... terus dapat makluman ada penambahan tarikh cikgu2 key in markah kat sistem saps.... terima kasih sesangat.... tarikh dari 30 julai ditunda ke 15 Ogos.... sangat2 bersyukur sbb sampai sekarang pun sistem tu sgt susah nak masuk... tapi sekurang2 nya masih ada masa untuk key in kan....

Dan yang paling best.... cuti mula start esok... Sempena Awal ramadhan... cuti nya jadi 4 hari... Sangat2 best... Hari Isnin cuti sambut awal Ramadhan... sambung hari Selasa cuti untuk ganti larian 1M 1S... Cuma cikgu tahun 6 esok ada kelas tambahan ikut turn... kebetulan memang lah group aku yg bertugas... selamat mengajar buat cikgu2 thn 6....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~