Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 3 Julai 2011

.:Sudahnya~~Kaki Hazim terseliuh:.

Sepanjang my hubby p keje.... Hazim memang tak leh nak pijak utk berjalan langsung.... merangkak jer ke mana2... kesian lak aku tgk... hati memang dah tak sedap... harap2 x patah... mungkin terseliuh jer... belek2 kaki Hazim tak pula membengkak...

lagi lah aku susah hati bila Hazim nak memerut... terpaksa mamanya masuk sekali coz Hazim tak boleh langsung nak pijak utk mencangkung... menangis sakan sambil mulut tak henti2 sebut sakit....Kesian sgt tengok..huhuhu saat macam ni lah terasa rumah perlu ada toilet duduk... kalau keadaan kecemasan cam ni sgt2 berguna...
 Bila my hubby balik keje dlm kol4p.m... terus decide bawa je lah hazim p Kedai urut Cina @ Shensei.... Memang berdukung ajer lah.... Masuk jer... Tukang urut tu bgtau kompem terseliuh... tulang jari kelingking Hazim terlari sikit.... Time ni hazim dah melalak sakan bila dia masukkan balik tulang tu... Berdua aku n my hubby pegang... takut Hazim meronta...
 ~~Sakitnya mama~~
Sudahnya... berbalut sakan lah kaki Hazim.... sambil tunggu papa layan buku Upin dan Ipin... Hobby Hazim yg baru ~Beli Buku~... mama suka....
 Alang2 dah p my hubby urut sekali bahu yg dah lama sakit.... tak sampai 1/2jam urut RM15... tapi memang sakit lah....

Hazmi yg excited

8 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

alololo...siannya...
adik kita dulu pun pernah patah tangan tapi x jumpa DR, jumpa singse jer.. allhamdulilla baik tak bengkok pun, kalau simen konpem bengkok

Mama AA's berkata...

ciksya bru jek pulih dr sakit kaki, mmg serik la...

ejaescobart berkata...

sian...

dah ok ke skrg?

shila berkata...

Ita... memaang cepat lah p sensei... hari ni dah p sekolah... semalam dah ok... dah berlari dah pun

shila berkata...

Mama AA's... TQ follow kita... Hazim pun dah serik... lagi tak berani nak melompatlah dia lepas ni... serik sudah

shila berkata...

Eja>> dah ok semalam... hari ni p sekolah tapi stay pakai selipar... sakit katanya pakai kasut.... dah serik nak lompat2...

Shougun Sack Lim berkata...

Kat mana alamat ni .bolih bagi no fon tukang urut ni .

hanamichi Sakuragi berkata...

bg no phondm uncle ni plez

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~