Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 3 Ogos 2011

.:Dah dapat pengganti.... yahooo:.

Hari Sabtu lepas dah dapat Mr White JNA 9402... dapat call dalam kol 4.15p.m dari Perodua soh p ambil... Tapi kena ambil lepas satu jam cz tunggu tinted dulu... dalam kol 6.30p.m baru siap semua... sudahnya my hubby lambat p keje petang tuh...

Rasa cam tak percaya pun ada sebab nya baru sign semua dokumen pada hari Khamis n bayar deposit... 2 hari dah dapat kete... Tapi tak tau lah kan kalau org lain pun dapat cepat cam ni gak.... My hubby yg drive balik... aku n bujang2 balik naik waja gak... Biar my hubby yg bawa sbb nya senang dia nak cek kete ok atau tidak.... Disebab kan my hubby keje malam Sabtu n dia sambung p mancing seharian pada hari Ahad... Mr White dok dim2 jer kat depan rumah...



 Hazim... 

Petang Isnin baru ronda2 kat bandar JB... Test drive... hehehe... Hazim n Hazmi suka sangat... Maklum lah kete baru w/pun sblm ni Hazim tak habis2 soh beli kete 7 seats.... Yg tu nanti dulu... ada rezeki nanti kita trade in waja k.... Bak kata aku pada Hazim... Ayat lazim "suatu hari nanti" hehhehe... harap2 impian tercapai kan.... :-)

Gambar2 petang semalam....
 Plastik pun belum buka.... hehe

 So sweet

4 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

pheeewiiiitttt...!!!!
terjatuh cinta plak dengan Viva putih tu...
Nazid suka Myvi..
tapi kalau nazid bawak myVi pink comel tak ahahhaaaa...

shila berkata...

hehehehhe...
jatuh cinta ek...
ambil lah lagi satu...
Ita yg bawak...
dah drive sndri tak sekarang ni...
tak taerbayang lah kalau Nazid bawa warna pink.... hehheheh

Balqis Nazid berkata...

ha..ha..
plannya memang nak tolak persona mabik Myvi atau Viva ni.. buat nazid g site yang dekat2..
Nazid kata tak kan dia nak pakai warna pink ha..ha..
dahlah hubby kita tu Tinted JPJ proof kulitnya pakai pink pulak gi site mau ada yg tergolek gelak nanti...

shila berkata...

komen ita ni wat shila ketawa sendirian...hehehheh
tersenyum sendiri...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~