Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 17 Ogos 2011

~Misi Berjaya.... Tapi~

Semalam balik jer sekolah.... my hubby ambil... terus p ambik bujang2 kat rumah pengasuh... Plan ke Plaza Angsana mencari baju Melayu utk my hubby, Hazim n Hazmi.... for sure lah utk mamanya sekali... warna tema tahun ni masih blur.... tapi my hubby prefer light blue utk tahun ni.... so misi mencari berjaya kat Angsana....

Puas gak pusing2 semua kedai yg ada.... Best sesangat sebab tak ramai org... untung lah p weekdays ni... kalau weekend.... kedai pun tak nampak...... lastly jumpa warna yg berkenan di hati.... terus try utk 3 jejaka idaman mama... Canteekkk..... sesuai.... Cuma Hazim asyik nak warna purple.... tapi my hubby tetap nak biru... makanya semua biru lah.... TAPI... size baju utk my hubby takder stok... hari ni kena p semula... utk ambil baju my hubby...:-) tak per mama suka.... dapat jalan2 lagi...

Pastu... turn nak cari baju mama... mesti match kan... Puas gak lah, akhirnya berkenan kat hati... my hubby kata ok.... terus angkut.... Misi nak match ngn tudung laks.... Ni yg tak best coz dah penat sudah... tapi alang2 dah mencari... teruskan juga... Jumpalah yg berkenan tapi... mak aiiii... regenya... kompem takkan ku beli... sehelai tudung RM89... tak tau lah kalau org lain... tak der per yg spesel pun kat tudung tuh... alasannya ada byk manik... tak kuasa aku nak ambik... misi gagal!!!!!!!!!!!

Hazim plak dok merengek minta belikan patung Angry bird... katanya nak wat mainan... puas dah doh explain patung tu wat gantung kat dalam kete... tapi dia tetap nak juga.... sebab nya dia nampak patung tu kat Kipmart.... Kat angsana tak der... jadi ke Kipmart lah pulak... mama pun leh cari tudung juga....
kat kipmart byk kedai jual tudung n yg penting regenya berpatutan....

sampai Kipmart.... hazim masih nak beli juga patung Angry bird... 6 Angry bird yg kecil tu RM40... Isskkk... rasa rugi jer membeli time2 raya ni... beli baju raya lagi bagus... tapi Hazim nnnaaaaakkkkk juga.... Akhirnya Hazim beli juga Angry bird tu tapi bukan patung.... T-shirt merah yg cantik... nak ambil dua tapi tak der size utk Hazmi... tak der rezeki utk adik... ;-( .... tudung mama jumpa sama cam kat Angsana tadi... Memang kompem ambilah coz RM30.... Ada yg lagi murah tapi colour tak match lah plak...huhu... walau cam ner pun hati tetap senang semua plan menjadi..... Misi balik nak masak utk berbuka plak... My hubby nak bawa bekal utk berbuka dan bersahur....

So hari ni misi akan bersambung lagi.... nak ambil baju my hubby n beli lagi -tshirt utk Hazim n Hazmi.... nak cari smthng utk mak n ayah juga... nanti nak kirim kat adik bawa balik Kedah.... Misi sama ada ke UO Angsana  atau Jusco Bukit Indah....  Nak ke Jusco Tebrau masa lak tak cukup coz my hubby masuk keje kol 7p.m...  harap2 selesai semua apa yg perlu dibeli.... Jom2 kita shopping lagi....


Minggu ni berbuka n bersahur dng Hazim jer....  My hubby keje dr 7p.m... sampai 7a.m... tak best tapi nak wat cam ner kan... tuntutan tugas....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~