Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 28 Ogos 2011

....Selamat Hari Raya untuk semua yang mengenali.....


Kepada semua rakan blogger, rakan di alam maya, rakan di alam nyata, kaum keluarga dan sesiapa saja yang datang membaca dengan sengaja atau tak sengaja....
Di kesempatan ini shila dengan rendah diri dan ikhlas hati memohon ampun maaf sekiranya selama kita bergurau senda, selama berkenal mesra ada tutur kata dan tulisan yang menyentuh hati dan mengguris rasa....
Shila hanya insan biasa, salah dan silap adat manusia... sekali lagi ampun maaf dipinta.


Bagi yang pulang beraya di kampung.... berhati2semasa memandu... semoga semuanya berjalan dengan lancar.... Ingat lah insan2 tersayang....


Selamat Hari Raya..... Maaf Zahir dan Batin.....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~