Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 22 Ogos 2011

Settle utk Hazim dan Hazmi

Petang Sabtu p Jusco Bukit Indah.... nak settlekan shopping raya utk baju t-shirt Hazim n Hazmi... on d way nak ke sana... lalu kat Jln layang... tetiba nampak ada polis... rupanya ada excident... ada mayat yg tertutup... rasanya gena gilis ngn lori... eeee.... ngeri kejap...

 Budak excited nak jalan... kalau boleh hari2 nak jalan... demand lak tu nak naik Viva jer.... 
bak kata org Kedah "dok keche'wi lagi ngn kete baru" hahaha

 Di mana2 pun game aje... Lupa nak bawa PSP... HP mama pun jadilah...

Sejarah lah semalam shopping paling cepat.... sejam jer dah settle semua coz mencari  T-shirt dan jeans jer... dapat yg berkenan terus bayar....  dah baper kali raya asyik belikan jemana ni utk Hazim... tapi tahun ni Hazmi dah boleh join sekali... dah ada size... nak ambil Polo utk kanak2... tengok rege... lain kali lah..huhu~~


ambil 2 helai t-shirt utk Hazim n Hazmi dan sehelai jeans utk setiap org.... yang pasti beli kena sama jer bajunya... dah macam kembar... wal hal bezanya 4 thn... pastu merayau2 jap tengok bantal n cadar.... terus balik...

 Hazim minta mama belikan cadar ni... tak boleh lah!!
tak masuk budget raya...hehe

 mengantuk n penat...

 Mencari bantal... dah ada yg berkenan...
tunggu jer lah lepas raya...

                 nak interframe gak...
                         

Singgah jap Bazar Perling utk beli utk iftar.... Just nasi kerabu ngn oblong... Hazmi kepenatan... tido jer dalam kete...

 dah betul2 penat muka abg Hazim... mama jer yg ober sengih..hehu

 Budak kepenatan

Syukur utk anak2 semuanya dah siap.... kalau der rezeki me n my hubby nak juga beli t-shirt n blouse... ada masa, nanti lah return kat Jusco lagi.... kalau dah raya ni sale ajer memanjang... sediakan duit jer lah...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~