Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 5 September 2011

5 sept 2011 (7 Syawal 1432H)

As salam d 7 Syawal....
Hari ni Shila dah start ngajar cam biasa tapi mood nya masih kurang walaupun UPSR hanya tinggal 7 hari... Tambahan pula jadual setiap Isnin hanya bermula pada jam11.10 sehingga lah jam1.10... Selepas perhimpunan jer sibukkan diri ngn edit enrolmen murid untuk sistem Emis.... Memang kena print lampirannya pada tarikh hari ini untuk di hantar ke PPD....

Mungkin juga badan ni masih penat sebab semalam baru berkesempatan beraya.... dari Taman Perling, ke Bukit Indah rumah Mak cik my hubby... terus ke Selesa Jaya rumah BIL... dan sambung lagi ke Senai rumah mak ngah my hubby....Sayangnya tak der satu pun gambar kenangan di hari raya... 

Pagi sebelum beraya dapat call dari mak pesan soh ambil makanan yg dikirim oleh mak @ shila yg mintaa dari mak... hehe... So decide tunggu kat rumah mak ngah sampai my sis balik dari Kedah.... dalam kol 8 malam baru p Kulai.... Penutup jalan2 raya utk minggu ni...

Akhirnya dapat lah makan ketupat dan rendang hasil air tangan mak.... sangat sedap... dan yg penting dapat Halwa maskat... terima kasih utk my sis yg tolong belikan... Siap carikan lagi di Pekan Rabu... Terima kasih daun keladi yer.... hehe :-)

Hari ni  ke Senai rumah mak Busu my hubby untuk majlis tahlil hari yg ke 7  arwah pak Busu... Majlisnya selepas Asar.... harap semuanya berjalan lancar..AMIN






Kena cari mood utk hari2 terakhir UPSR....  Tutup sudah raya...raya...


2 ulasan:

CT berkata...

Selamat hari raya :)

http://batulesung.blogspot.com/

|| NaFiRaa || berkata...

hehehe.. cikgu mesti lagi cuak bila student nak exam kan~

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~