Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 23 September 2011

Berita gembira utk kakitangan kerajaan!!!!!

Semalam balik dr skul dengar berita kat radio... ada berita gembira untuk kakitangan kerajaan... akan diberitahu pada belanjawan 7/10/2011 nanti... Samada kenaikan gaji atau pun dapat bonus...

Yg aku dengar n risik... gaji akan naik tahun depan 30% dan COLA akan jadi selaras utk semua RM500.... manalah tau kan dapat lagi bonus 1/2 bulan pada bulan 12 nanti.... leh wat belanja beli barang2 keperluan sekolah anak2....

Andai kata semuanya adalah realiti... memang gunbiralah semua kakitgn kerajaan... dan yg pasti harga2 barang juga akan melonjak naik.... Mesti ada pro n kontra nya kan....

Apa2 pun aku mengharapkan yg terbaik.... Moga2 beritanya memang2 menggembirakan semua....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~