Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 22 September 2011

Bersiar2 @Teluk Kemang

Selesai acara sukaneka... plan nak bawa Hazim ngn Hazmi mandi pantai sekejap... rasa rugilah kalau datang PD tak mandi pantai... TAPI...

Bila dah sampai Pantai Teluk Kemang.... Pantai memang cantik.... Ramainya umat manusia... bila borak2 ngn peniaga yg ada, dia kata ni tak ramai... biasanya tak der ruang nak mandi2... Biaq betui....

 cantikkan pemandangan pantai ni

jalan2 servey cari port yg bagus... cuaca dah mula panas... nak cari tempat salin baju pun rasa kurang selesa... makanya pujuk Hazim n Hazmi balik mandi swimming pool jer lah... Kesian kan...


 Sudahnya ambil bergambar kenangan di sini aja....


Pusing2 kat gerai2 yg ada... Beli tshirt utk Hazim dan Hazmi dan juga FM utk mama... tambah koleksi utk mama lagi... Yg pasti Hazim dan Hazmi hepy w/pun tak mandi pantai... siap beli pelampung utk mandi kat swimming pool...

Berendam lah sampaui kecut... tak juga nak naik dak Hazmi nih... sampai dah pandai apungkan badan.... :-):-):-)

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~