Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 20 September 2011

Buat apa selepas check in....

lepas check in jer... terus kuar balik p beli mkn tgh.... tapau jer n beli juga makanan sket...  So petang tu acara santai keluarga... ramai gak yg kuar bersiar2 kat pantai Teluk Kemang tapi aku decide bagi Hazim dan Hazmi mandi2 kat swiming pool yg ada...

So nak tempek gambar2 hazim dan Hazmi mandi2.... Yg pasti my hubby yg mandi sama... aku tukang tengok jer... hazmi mandi tak puas2 w/pun 3 kali terrendam... pandai juga dia control nafas.... 3 hari berendam jer dalam kolam ni... Yg pasti Hazim pun dah berani sikit sbb Hazmi lagi berani...haha







2 ulasan:

cik puan husna berkata...

bestnya~one happy family...diserikan dgn 2 kids yg comel2..:))

farra8979 berkata...

bestnye...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~