Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 21 September 2011

Hari ke 2 @PD Marina, N9

So plan hari ke 2.... ada sukaneka utk family... cam biasalah aku pun join sama tapi tak der lah gambarnya... sibuk membaling gula2... lupa sudah nak snap2.... Nasib baik masa Hazim ingat nak ambil gambar... meriah juga lah bila ada acara yg melibatkan tepung... masing2 dan jadi Zombi...... banyak gambar dah masuk kat FB... 

Ni lah juga 1st time Hazim main tiup2 tepung n tiup belon... sampai sudahnya belonnya gitu jer.... Muka yg penuh tepung... sudahnya "Aduh, Pedihnya mata Hazim"... Alahai kamoo... memang lah cengeng... Jom tengok2 gambar Hazim... Yg pasti Hazmi akan ikut sama menyibuk nak buat jer apa yg abg Hazim buat...

 Semangat meniup tepung... dah nampak belon pun dia tiup juga... 
agaknya Hazim ingat kena tiup sampai habis... hehe
Puas mama menjerit soh ambik belon tu barulah dia ambil..

 kesian kamooo... tak kembung2 pun belon tu...

 masa demo... Kata hazim ala... kacang jer buat ni...
Sudahnya dari wisel mula sampai hbs Hazim dapat satu trip jer... 
dapatlah juga masukkan sebiji gula2 dlm cawan

 Adik nak wat juga...

 Pertandingan mewarna...
Hazmi yg lagi sibuk nak pilih colour...

 Pening sudah...
Tak tau nak colour kat mana...

 Senyum... Ceria... Gembira!!!!

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~