Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 23 September 2011

Jom singgah Melaka laks.....

last hari ke 3 kat PD marina.... bagi kesempatan utk Hazim dan Hazmi mandi lagi.... berendam lbh kurang satu jam jer... Lepas tu dah kemas2, nak balik... plan nak ambil gambar ramai2 kol 10 tapi aku tak sempat join pun sbbnya acara bergambar diawalkan gara2 langit dah gelap... aku n family turun kol 10.05...  terus hujan turun... ingat kan tak der sesi bergambar... rupanya aku yg miss... huhu~~... ada lah family lain yg tak sempat nak bergambar jugak... sedih tau...:-(

Disebabkan awal lagi... decide nak jalan2 kat Melaka.... Ke Bandar Melaka... Dah sampai sana... teringatlak ngn kawan masa muda remaja... terus call... dan kebetulan memang dah berada di area rumahnya....  terus call n decide ke rumahnya... last dtg rumah nya pun kalau tak silap 4 tahun lepas... Next entry baru nak masukkan gambar kenang2an...

dalam kol 2 baru start jalan2 kat Dataran Pahlawan n Kota A Famosa... Hazim excited nak beli kipas jer kalau datang Melaka.... Lagipun dia ingat lg thn lepas dtg ngn rombongan sekolah pun beli kipas... dah rosak so nak digantikan smula... tak byk tempat pun... tak cukup masa... layan kan Hazim yg sibuk nak naik beca...

gambar yg wajib masuk blog aku....hehe

 Hazim dah kepenatan berjalan

 bapak cowboy dan anak2nya...

 ....berbunga-bunga...

 Tengok lah Hazim 
kat situ pulak dia duduk

 Hazim sayang mama!!
Ekcelli Hazim takut jatuh...hahha

 ....Besau nya kapal...

 Kapten Hazim n Hazmi

....Hazim...

Memang sangat2 penat tapi heppy dapat berjalan2.... Pukul 10pm baru selamat sampai kat rumah... lain kali kita jalan2 lagi k....


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~