Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 24 September 2011

Jumpa Kawan Lama @Bachang, Melaka

Alang2 dah p Melaka... plan nak p rumah kawan lama yg dah hampir 4 tahun tak jumpa.... kawan sama2 belajar kat Kolej Mara Kulim dulu n UTM... kawan serumah sewa.... masih ingat2 lagi zaman belajar dulu p tido kat rumah dia ngn kawan lagi sorang (Wie Zuri)... Best sgt kenangan zaman muda mudi dulu... :-)

Last p rumah dia dulu pun masa jalan2 kat Water World Melaka... masa tu Hazim baru 2 thn lebih... My sis pun ikut sama... Last p dulu lunch kat rumah dia... plan mengejut... kali ni plan mengejut lagi... lunch kat rumah dia juga.... Terima kasih ANI... Lauk lemak tu sedaplah... best!!!

Dalam 2 jam juga lah lepak2 kat rumah dia... dan yg pasti ada lagi yg mengejut sbb Ani bakal tambah lagi satu... Dia ingat plan aku nak join tapi aku lom rezekilah... Sbbnya ank kami dua2 boys... dan yg no dua tu memang sebaya n sama bulan lagi... harap2 yg no 3 nanti ANI dapat gugurl laks... Mudah2an dimakbulkan....

Jom tengok gambar2 kenangan... Yang pasti dua2 dah comel2.... Anak2 lagi comey....

 Ani n Me

 Ani with Umar n Uzair
Me with Hazim n Hazmi

Kenangan terindah...
Semoga persahabatan kita berkekalan...

dari rumah Ani bergerak ke Bandar Hilir Melaka.... Terima kasih bebanyak... Len kali ada masa, jalan2 kat Melaka... aku datang rumah ko lagi... kalau ko datang Jb jgn lupa datang rumah aku k....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~