Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 25 September 2011

Jumpa Selepas 23 tahun

Semalam acara sesi bertandang ke rumah terbuka n marhaban cikgu2 sekolah.... So plan baik punya konon2 nya nak p semu... tapi sudahnya hanya 3 buah jer yg sempat pegi...

My hubby lak memang keje shift pagi semalam so kol 3pm baru balik.... Sudahnya dalam kol 5.30 baru dapat keluar... arah tujuan Bandar Putra, Kulai... Ke rumah kawan my hubby yg dah 23 tahun tak jumpa... Last jumpa masa sama2 tingkatan 5 kat SMK Gelang Patah... Akhirnya dapat juga berjumpa semalam... Tapi kawan2 my hubby yg lain semua dtg slps maghrib... so tak dapatlah my hubby nak jumpa....

so, wajib lah ambil gambarkan... untuk kenang2an dan bukti perjumpaan...

 My hubby n Hazim
Kawan My hubby with his kids

Lengkap 2 family

Memang kenyang lah mkn2 kat sana... semuanya sedap2 terutamanya mee bandung n begedil... sampai 3 mangkuk my hubby mkn mee bandung tuh... Superb... sayangnya tak dapat nak tunggu kawan2 my hubby yg lain.... nak bergerak ke Taman Pulai Utama utk marhaban n Taman Pulai Flora utk jumpa my frend yg baru balik dr UK.... Next entry lah story mory tu.... :-)


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~