Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 30 September 2011

rasanya dah lama tul tak update

cam dah lama tak update ceciter sal Hazim dan Hazmi.... Hazmi sekarang makin lasak dan selalu buli abang Hazim... tapi untungnya Hazim ikut sama lasak coz tak nak kalah ngn Hazmi... Sudahnya dalam minggu ni abang Hazim dah gigit Hazmi sampai lebam gara2 Hazmi yg selalu sangat mengganggu nya...Semua benda yg ada kat rumah kalau boleh kena ada 2... asyik berebut jer... sbbnya pantang abang Hazim pegang... Hazmi terus minta dia nak juga...

Memang makin pening lah.... sampai PSP pun berebut tak sudah.... Takkan nak beli 2 kot... biaq betuiiii... tak termampu lah mama kamu ni.... yang pasti sesi berebut n memangis tu dah cari rutin semenjak dua menjak nih... aduyaaiiiiii.... tapi hati tetap nak tambah lagi satu coz nak gugurl pulak!!!... doa2 rezekinya murah... AMIN...

So kali nak tempek gambar2 Hazim ngn Hazmi yg aku ambik bulan pose hari tu... kat playground pizza/ KFC kat Tmn Perling... Sementara menunggu pizza utk berbuka... layan jap depa main2 kat sini... lama betul gambar ni terperam....

 Memang lasak budak ini...hehe

 ...Hepy time...

 ...Sukenye...

 my luvly sons
Luv u so much!!!

 bergoyang2 gambar
  excited bukan main adik goyang

 menggigil hazim nak wat cam ni pun...
huhu

 paling takut bila Hazmi berani buat macam ni...
kita pulak yg kecut perut takut dia jatuh..

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~