Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 28 Oktober 2011

Hepy Belated Besday Hazim~~6th Year's Old

24/10/2011... Isnin... Besday Hazim yg ke 6... dah pun genap usia anak mama ni 6 thn... lagi berapa bulan lagi dah nak masuk darjah 1... Semoga Hazim membesar menjadi anak yg soleh n berjaya... AMIN...

Hepy Besday to u... Hepy Besday to u... Hepy Besday to Hazim... Hepy Besday to u....

Disebab kan my hubby keje pada hari Isnin tu... tak dapat nak celebrate besday Hazim thn ni seperti thn2 lepas... Kebiasaannya ke rumah pengasuh minta ayah Razak bacakan doa selamat....

Baru petang semalam dapat celebrate besday Hazim... Hazim minta nak mkn KFC n beli kek.. dan juga ke rumah my sis kat Kulai @ Mak Ngah Hazim... Just  sambut kat sana aja... Yg penting Hazim suka... Sebelum tu ke Tesco sbb Hazim minta belikan toys... sudahnya  dia pilih nak model kapal terbang... dan sekarang ni kalau beli mesti 2... kalau tak berebut pulak ngn adik Hazmi...

nak potong kek...
Tapi KFC yg kat tgn lagi satu tu tetap tak nak letak dulu...
hehe

~~mama sayang kamu semua~~
 so sweet

kek dan KFC
majlis yg tak dirancang

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~