Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 17 Oktober 2011

masih lagi dalam proses... lebih kurang 80% siap

petang Jumaat p tengok rumah yg dah dibeli 2 thn lepas... kalau ikut kan sign agrement bulan 11/2009... so jangka siap katanya hujung tahun ni... ingatkan boleh lah pindah cuti sekolah hujung tahun ni... tapi nampak gayanya macam terlambat...

kalau dah siap lebih kurang cam nilah nanti....


Tapi buat masa sekarang ni masih macam ni.... tengah pasang bumbung... kena tunggu nak buat jalan lagi, longkang lagi.... dah siap nanti nak tunggu CF plak... pastu air ngn api.... memang lama lagi lah... huhu~`~

ada juga yg dah siap macam ni.... harap2 bulan 5 tahun depan dah boleh pindah... ni pun target paling cepat.... tapi tak tau lah kalau tetiba rezeki datang cepat...dapat lah pindah lagi awal...


akhirnya dapat juga ada rumah sendiri setelah menyewa hampir 7 tahun kat rumah sekarang ni...  AMIN....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~