Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 12 Oktober 2011

nak Balik tapi....

hari ni semua dah lapang kepala... cuma tinggal sukantara dan acara sukan tahunan... so memaang lah hepy sesangat... rasa lapang jer kepala... So dah boleh balik TAPI...

tak dapat nak balik lagi... sebabnya minggu ni memang pack... pagi kena hantar my hubby kat Uda... pastu bergegas ke sekolah.. Nak balik pun stay dulu sampai 2.40... nak kena p ambik my hubby lak... baru dapat balik rumah... sebabnya longkang kat depan rumah tu masih tak siap2... ingatkan seminggu jer... tapi sudahnya dah masuk 2 minggu gitu lah juga...

Semalam my hubby ikut sama buat latihan rumah sukan... dah sampai sek kol 3.30... kol 5 dah balik... alang2 dia nak balik rumah pastu nak dtg ambik aku lagi... dia stay jer lah jadi jurulatih import rumah sukan wife dia ni...hehe... dapatlah bagi ilmu sket kan... dapat lah my hubby terkenang zaman dia dolu2... jadi athlete wakil JB... Tak tau lah anak2 ada yg ngikut ker idak...  kalau ikut mama nye ni... ke laut...hehe...

Sebab boring2 dok tunggu nak p ambik my hubby lah... dok terajin tangan ni nak menaip... sudahnya jadilah enty ntah ape,,,ghee~~

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~