Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 18 Oktober 2011

TAHNIAH!!!! Hasil penat lelah berjuang @UTP, Tronoh

 My youngest sis with her BFF (odiey)

Tahniah untuk adik yg dah selamat berkonvokesyen kat UTP hari Ahad baru ni 16/10/2011... Hasil penat lelah berjuang selama 5 tahun kat UTP...  Dengan rasminya dah grade pun ngn degree nya... Syukur Alhamdulillah anak2 mak n ayah semuanya berjaya menggenggam segulung izajah.... Selalu ingat pesan mak... "kita tak der harta, jadi belajarlah rajin2... tu je lah harta yg kita boleh dapat"... 

 My luvly family
Ayah, Mak, adik, kak tun n her husband.
Me????
sedih coz tak dapat join skali... 
 Ni lah konvo terakhir utk ayah ngn mak sbbnya kami hanya bertiga.... dan ketiga2 nya perempuan... Dua dah kawen...hehe... kita tunggu rezeki adik lak k... Tahniah juga untuk yg dah selamat bekerja di Petronas Miri setelah hampir 8 bulan juga dok menunggu berita gembira ni... Yg penting anak2 mak dan ayah semunya telah berjaya..... Terima kasih tak terhiingga untuk mak dan ayah diatas segala pengorbanan yg telah diberikan.... Semoga kedua2 diberikan kesejahteraan hidup di dunia dan di akhirat... AMIN...

Officially Grade... Yeaaayyy

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~