Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 2 November 2011

Dah jumpa yg baru.... Tinggalkan je lah yg lama!!

dah byk kali rasanya dok mention nak tukar ajor broadband yg sedang aku guna sekrg ni... sebab utamanya sangat2 lah lambat sampai FB pun tak leh nak masuk... apatah lagi yg lain... Tengok movie lagi2 lah tak boleh... so bila my hubby tgk kawannya guna DIGI sangat2 lah laju... siap tgk kat HP ajo... lagi lah terbakar....

Sudahnya my hubby beli dulu DIGI prepaid utk intenet... RM25 untuk set permulaan ng daftar skali... atas cadangan kawan my hubby juga cuba dulu takut2 nanti kat area rumah aku tu line digi tak ok ker... Sudahnya cuba, try, test... Mula2 memang sedih lah sbb tak boleh ajer nak connect... harapan hancur berkecai... perlu kah kekal lagi ngn CELCOM... huuuaaa...

 ....selamat tinggal.....
Bila cal nak tutup line semalam terus celcom bagi offer
100% diskaun... dari 8/11 sampai 8/12...
Guna ajer selama sebulan tanpa perlu bayar apa....
Tapi aku nekad dah tak mau lagi dgn Celcom... 
Cukuplah dok bayar bill tapi tak dapat pun nak guna...huhuhu
harap2 line digi ni ok ajor... 
buat masa ni sgt2 berpuas hati...

Semalam petang my hubby bawa lah kad prepaid tu p kedai soh dia setting smula sbb kawan my hubby nyer boleh guna kat HP... memang tak der masalah langsung tapi kat HP aku, my hubby n laptop aku pun tak dapat nak guna.... Camner??? Sudahnya minta kedai settingkan smula....Setting punya setting tokey tu kata HP my hubby yg rosak... sbb tu tak boleh... Pelik lah sbb HP tu ok ajer... Pastu tu test lak kat HP aku... Pun tak boleh... Biaq betui... takkan lah dua2 HP rosak... Macam ada yg tak ok jer... nak kena p kedai minta setting kan smula nih....

Balik rumah.... Cuba lak kat Laptop... yezza.... dapat pun... hsdpa lagi.... Dengan gumbira rasa hati... memang lajulah... makanya dengan rasminya malam tadi dok pulun tgk movie n drama korea.... sampai my hubby tgk movie sambungkan laptop kat TV lagi... Puas hati tgk gambar besau kan...hehe

Tapi kalau ada rezeki nak juga guna unifi.... lagi lajukan... tunggulah bila dah tinggal kat rumah sendiri tahun depan.... 


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~