Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 6 November 2011

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Assalamualaikum....
Selamat Hari raya Aidil Adha utk semua umat islam tak kira di mana berada.... Semoga bergembira bersama yg tersayang meyambut hari yg penuh barakah ini...

Aku.... tahun ni celebrate kat rumah MIL lagi... sama cam tahun lepas... nak balik Baling tapi cutinya cuma 1 hari jer... esok my hubby dah pun keje... Me... sampai Selasa coz pengasuh Hazim n Hazmi balik N9... jadinya apply CRK lagi....

Menu cam biasalah.... nasi impit... lontong dan sambal kacang... Resepi sambal kacang MIL memang superb sbb byk daging dr kacang... kadang2 ada sambal kacang sahaja.... mula2 kawen ngn my hubby dulu jakun lah juga tgk lontong n sambal kacang ni... tapi kalau sekarang laju jer makan...hehehe... :-)

tapi kalau dah utara mari... tetap juga teringat ketupat palas.... sangat lah sedap mkn ngn rendang atau pun kari... terangkat...  Rindu sgt ngn suasana raya kat kampung...huhu~~

Untuk semua >> Selamat bercuti dan bergembira....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~