Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 1 November 2011

tak menang tangan lah.... :-(

naik jer sekolah dah dapat keje yg ada due date nak hantar... memang tak suka sebab baru dapat tau hari isnin... pastu nak hantar hari rabu... ni lah kes kalau cikgu cuti... pegawai kat PPD tak cuti... sudahnya berita kuar kat web ppd 25/10/2011/... sah lah cikgu yg cuti ni tak tengok laman web... sudahnya bila naik jer isnin dapat tau ada data kena hantar 2/11/2011... ada masa 3 hari jer...

dan yg paling menyedihkan... laptop ni baru jer di format smula dek virus yg menyerang.... silap aku juga lupa nak backup data ni.... sudahnya hari Isnin tu juga lah baru sedar... semua data termasuk program tu hilang semua.... huaaaaaaaaaaaaa..

Nasib baik lah ada surat dr ppd bulan 4 hari tu... makanya dapatlah download smula program tu... tapi semua data nak kena key in smula setiap butiran cikgu2... memang tak menang tangan lah... sedih sangat... tapi nak wat cam ner... silap sendiri gak... stress dok isi data... aku ngelat lah masuk sini jap... release kan tension jap...

ada sesiapa tak nak ganti aku jadi guru data tahun depan???.... nak pencen lah... bestnya kalau ada yg sudi mengganti....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~