Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 5 Disember 2011

1 million money drop

semalam first time tengok rancangan tu kat astro.... Best gak dapat pegang jap 1million... pastu kena jawablah soalan yg ada... semuanya 8 soalan.. pastu duit 1million tu letak lah kat jawapan yg kita pilih... kalau salah... drop lah duit tu... tinggal duit yg jawapan betul... kalau terror 8 soalan leh jawab dapat 1million.. ghhee~~
 boleh tahan rancangan tuh tapi bagi pendapat aku la.... kadang cara org yg jawab tu macam menjatuhkan mentaliti org Malaysia jer... Kalau tgk semalam soalan tak lah susah... tapi yg menjawab tu aku pun pelik... sampai tasik  yg ada kat perak pun depa tak tau... ada 4 pilihan jawapan... chini, temenggor, kenyir ngn titiwangsa... boleh plak letak sket duit tu kat Kenyir... agak2 lah juga nak bg jawapan... Tapi mungkin kot bila bg masa jadi gabra nak jawab...huhu

kalau saper yg nak cuba nasib kat online pun boleh gak... Hazim pun ikut sama tengok... lastly dia kata "mama, 1million tu kalau Hazim ada... Hazim kaya... Hazim nak beli apa ajer yg Hazim nak dan mama mesti bawa hazim semua tempat yg Hazim nak p"... boleh tahan dia berangan... hehe




seronok juga asah minda sambil tengok rancangan ni... dok try menjawab ngn Hazim.. minggu depan tengok lagi...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~