Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 30 Disember 2011

Dah dapat jadual baru 2012

Minggu depan dah start sek pada 4hb... maka nya dah pun dapat jadual mengajar utk tahun depan... Dengan rasminya aku masih lagi mengajar sains tahun 6... Matematik pun dapat lagi.... yang bestnya mengajar murid2 tahun 3.... Harap2 dapat kawal kelas dgn baik... Yg lain mengajar Kemahiran Hidup utk tahun 4, 5 dan 6... Cuma terkejut tetiba dapat ngajar Pend. Sivik dan Kewarganegaraan... cuma satu kelas sahaja utk tahun 6...

Cuma yang tak best masih lagi jadi guru data tapi dapat masa 24 waktu... kebiasaannya cikgu2 data akan dapat masa kurang dr 12 waktu... kalau thn lepas dapat juga 18 waktu... Mungkin juga tahun ni cikgu kat sek ngam2 jer... ada 4 org cikgu berpindah tapi cikgu baru yg datang cuma seorg aje... harap dapat melaksanakan tugas dgn jaya nya utk tahun 2012.....dapat mengekalkan dan meningkatkan kejayaan utk % Sains tahun 6 bg UPSR 2012...

2 ulasan:

ejaescobart berkata...

berapa waktu semua?

Rafshila Romli berkata...

aku dapat 24 masa thn ni... best tgk ko dapat 11 masa jer... stay lg jd cikgu data... lg pun thn ni cikgu sek berpndh 4 org.. yg dtg cuma seorg...huhu

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~